Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ!
Επιστροφή της Α.Ε.Κ. στη Βάση της, το ΛΑΟ ΤΗΣ, το Ισχυρότερο Όπλο Της!

Είναι φορές που ο άνθρωπος ή ένα σύνολο ανθρώπων, μια κοινότητα με ιδιαίτερα και κοινά χαρακτηριστικά, κρίνονται όχι μόνο από τις αποφάσεις τους, αλλά από την υπέρβαση που κάνουν με αυτές για το γενικότερο καλό των αρχών, ιδεών και πιστεύω που υπηρετούν! Έτσι και στην περίπτωση μας, έχουμε μπροστά μας ίσως την μεγαλύτερη πρόκληση την οποία μας προσφέρει απλόχερα η ίδια η ΙΣΤΟΡΙΑ!

Ως Ανθρώπους και ως ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ μας διέπουν Αρχές και άγραφοι αλλά ισχυροί κανόνες ηθικής και αξιών! Ο ανιδιοτελής αγώνας μας χρόνια τώρα σκοπό έχει πάντοτε την ανύψωση και διάδοση-διάσωση της ΙΔΕΑΣ που ξεπροβάλει μέσα από το έμβλημα του Ένδοξου και Ιστορικότατου Συλλόγου της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ! Οι δοκιμασίες και τα χτυπήματα που δέχτηκε ο Σύλλογος της Α.Ε.Κ. και κατ' επέκταση ολόκληρος ο ΛΑΟΣ τον οποίο επάξια αντιπροσωπεύει, στην 80χρονη σχεδόν παρουσία του ήταν πολλά και ισχυρά! Σε όλα όμως κατάφερε να αντεπεξέλθει με σθένος, πίστη και επιτυχία!

Είναι αποδεδειγμένο τόσο γενικότερα όσο και ειδικότερα στην Α.Ε.Κ., πως η διάκριση και το μεγαλείο πήραν σάρκα και οστά μόνο σε περιόδους που υπήρχε ΕΝΟΤΗΤΑ και ΣΥΝΟΧΗ! Συμμετοχή όλων των δυνάμεων που συνθέτουν αυτό που ονομάζεται Α.Ε.Κ.! Η Ιστορία μας μαρτυρά πως με ξένες πλάτες ποτέ δεν κατορθώσαμε τίποτα απολύτως! Το μόνο που καταφέραμε ήταν να δημιουργήσουμε πληγές, παρακμή και ...πόνο!

Η περίοδος την οποία διανύουμε, η περίοδος η οποία χαρακτηρίζεται από ανασφάλεια αλλά και ανελέητη επίθεση σε κάθε τι που ορθώνει ανάστημα και πρεσβεύει ΑΞΙΕΣ και ΙΔΑΝΙΚΑ άλλων πιο ...αγνών εποχών, μας επεφύλαξε μια δυσάρεστη έκπληξη! Η Α.Ε.Κ. βρέθηκε μπροστά στο χείλος του γκρεμού και της καταστροφής!

Επειδή λοιπόν όλοι βιώσαμε (αλλά και συνεχίζουμε να βιώνουμε) τις δυσάρεστες συνέπειες της "νέας τάξης πραγμάτων", καλό είναι εφόσον επιθυμούμε να αντεπεξέλθουμε στις σημερινές αλλά κυρίως στις αυριανές ανάγκες, να είμαστε σύμφωνοι με το πνεύμα της εποχής, με λίγα λόγια να είμαστε ρεαλιστές!

Πάντα όμως; Εδώ ισχύει αυτό που λέγεται, πως σε κάθε κανόνα υπάρχει πάντα η χρυσή εξαίρεση που δυστυχώς ή ευτυχώς τον επιβεβαιώνει! Ο λόγος λοιπόν που διαβάζετε αυτές τις γραμμές έχει να κάνει με την "ρομαντική εξαίρεση" την οποία προτείνουμε!

ΘΕΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ η οποία όμως είναι βασισμένη πάνω στις αυστηρές ηθικές αρχές και αξίες οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την Ιστορία του ΣΥΛΛΟΓΟΥ της Α.Ε.Κ.!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ την Συσπείρωση ΟΛΩΝ των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ γύρω από την Α.Ε.Κ. με την εγγραφή τους στην ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.Κ.! Να γιγαντώσουμε την Α.Ε.Κ. ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ! Να κάνουμε πράξη το Αληθινά Μοναδικό και Υπέροχο σύνθημα "Η Α.Ε.Κ. ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ"! Δεν είναι σωστό να μένουμε στα λόγια και στις δηλώσεις στήριξης! Πρέπει να μιλήσουμε με ΕΡΓΑ και ΠΡΑΞΕΙΣ! ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ; ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ! Δεν μιλάμε για θυσίες ή για πολυδάπανες οικονομικά εισφορές! Μη διστάζετε ΕΝΩΣΙΤΕΣ! Είμαστε εκατομμύρια και ας θέλουν ορισμένοι να μας παρουσιάζουν σαν μερικές χιλιάδες μόνο!

Ο Θεματοφύλακας της Ιστορίας της Α.Ε.Κ., η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.Κ. είναι ο φορέας ο οποίος μπορεί να εγγυηθεί και να διασφαλίσει το μέλλον της Α.Ε.Κ. Για να γίνουμε ΕΜΕΙΣ η ασφαλιστική δικλείδα σ' αυτό το μέλλον, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμβεί ένα πράγμα! Η Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ. να αποκτήσει μέλη! Μέλη που πάνω και πρώτα από όλα θα είναι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ!

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ!
Η Α.Ε.Κ. ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ;
ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ;
ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ., ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΤΩΡΑ!

Στείλτε e-mail στο erasitexnikhAEK@freemail.gr για κάθε απορία σας.
Τυπώστε την αίτηση εγγραφής (pdf) και την βεβαίωση (pdf) που απαιτείται.
Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ.: τηλ. 210-2584582-3
, Μαιάνδρου 83 - Τ.Κ. 143 42 Νέα Φιλαδέλφεια
Τραπεζικός λογαριασμός: 5071-019537-318 Τράπεζα Πειραιώς

Διαβάστε πως μπορείτε να γραφτείτε στην Ερασιτεχνική εδώ (html)
Διαβάστε το καταστατικό της Ερασιτεχνικής εδώ
(html)
Το κείμενο του Πατριάρχη για την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως (pdf)

Back