ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ;

1. Τυπώνεις την αίτηση εγγραφής (pdf) και την βεβαίωση (pdf) που απαιτείται και τις συμπληρώνεις (ΠΡΟΣΟΧΗ: χωρίς να βάλεις ημερομηνία και προτεινόμενα μέλη!!!)

2. Στέλνεις e-mail στο erasitexnikhAEK@freemail.gr για να σου πούμε πως θα μας στείλεις τις αιτήσεις ώστε να συμπληρώσουμε τα προτεινόμενα μέλη. Μαζί με τις αιτήσεις στέλνεις και μια φωτογραφία σου ώστε αφού εγγραφείς στην  Ερασιτεχνική, να μπει στην κάρτα μέλους.

3. Μόλις λάβουμε τον φάκελο καταθέτουμε τα δικαιολογητικά στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ώστε στο επόμενο Δ.Σ. να εγκριθεί η αίτησή σου. Αν σε διάστημα δύο (2) μηνών δε συγκληθεί Δ.Σ. τότε αυτομάτως γίνεσαι μέλος της Ερασιτεχνικής. Απόρριψη αίτησης γίνεται μόνο για λόγους μη καθαρού ποινικού μητρώου, κάτι που ουσιαστικά δεν μας αγγίζει, αφού στην υπεύθυνη δήλωση λέμε ότι δεν έχουμε κώλυμα για τις διατάξεις του Ν.2725/99.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ;

4. Από τη στιγμή που γίνεσαι μέλος πρέπει να δώσεις 35€ για την εγγραφή σου (εφάπαξ) και 35€ που αντιστοιχούν στη συνδρομή όλου του έτους. Είναι περίπου 3€/μήνα ή λιγότερο από 0,01€/μέρα για όσους το βλέπουν έτσι! Αν π.χ. εγκριθεί η αίτησή σου στις 15/03/04, πληρώνεις 35€ για την εγγραφή, 1,5€ για το μισό Μάρτιο + 27€ για το υπόλοιπο 2004, δηλαδή συνολικά 35+1,5+27=63,5€. Αν θέλεις βέβαια μπορείς να πληρώσεις και τη συνδρομή ολόκληρου του επόμενου έτους (2005) ή για όσο παραπάνω χρονικό διάστημα θέλεις ώστε να είσαι ταμειακώς εντάξει. Κανονικά μέσα στους 2 πρώτους μήνες του κάθε έτους πρέπει να πληρώνεται όλη η τρέχουσα χρονιά.

ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΩ;

5. Μπορείς να πας ο ίδιος στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ. (Μαιάνδρου 83 - Νέα Φιλαδέλφεια) να δώσεις τα χρήματα, ώστε να πάρεις την κάρτα μέλους και την απόδειξη πληρωμής. Επίσης υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ. στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό 5071-019537-318, οπότε μπορείς να καταθέσεις εκεί τα χρήματα αρκεί να μπει το όνομά σου κατά την κατάθεση. Φυσικά ανά πάσα στιγμή μπορείς να επικοινωνήσεις με την γραμματεία της Ερασιτεχνικής (210-2584582-3) για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες για την αίτησή σου, τις οφειλές σου ή ο,τιδήποτε άλλο αφορά το τυπικό της υπόθεσης.

ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ;
ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ., ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΤΩΡΑ!

Στείλτε e-mail στο erasitexnikhAEK@freemail.gr για κάθε απορία σας.
Τυπώστε την
αίτηση εγγραφής (pdf) και την
βεβαίωση (pdf) που απαιτείται.
Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ.: τηλ. 210-2584582-3
, Μαιάνδρου 83 - Τ.Κ. 143 42 Νέα Φιλαδέλφεια
Τραπεζικός λογαριασμός: 5071-019537-318 Τράπεζα Πειραιώς
Διαβάστε το κάλεσμα της Original Καβάλας εδώ (html)
Διαβάστε το καταστατικό της Ερασιτεχνικής εδώ
(html)
Το κείμενο του Πατριάρχη για την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως (pdf)

Back

</font>