ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ως γνωστόν εδώ και αρκετούς μήνες η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μας έχει αρχίσει μια προσπάθεια για την ενίσχυση της ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ Α.Ε.Κ. Ήδη τμήματα της ερασιτεχνικής, όπως το βόλλεϋ γυναικών,η ξιφασκία και η πυγμαχία έχουν γίνει αποδέκτες αυτής της προσπάθειας και δε θα'ναι τα μόνα.Τα 10 μέλη της οικογένειας, τον Απρίλη του 2003 ξεπέρασαν τα 500 μέχρι σήμερα...

Επειδή οι ιδέες δεν αλλοιώνονται ούτε μετοχοποιούνται, μπορεί να ξεχνιούνται αλλα δε πεθαίνουν όσο και να προσπαθούν μερικοί...

Όποιος πραγματικά αγαπάει την Α.Ε.Κ ήρθε η ώρα να το αποδείξει. Πάνω απ' όλα στον εαυτό του και σε κανέναν άλλον. Όποιος νιώθει ότι θέλει και μπορεί να συμμετέχει σ' αυτή τη προσπάθεια δεν έχει παρά να έρθει ΜΑΖΙ ΜΑΣ τη ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ στην Συνεδριακή Αίθουσα του ΠΥΘΑΓΟΡΑ στην Καβάλα, στις 19:30 όπου θα ακούσει και θα ενημερωθεί για το θέμα της ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ από τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ.

Επειδή για την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μας διακοπές δεν υπάρχουν, επειδή οι χιλιομετρικές αποστάσεις δε μας τρομάζουν, επειδή ο δικός μας δρόμος περνάει απ' όπου χρειαστεί προκειμένου να κάνουμε την Α.Ε.Κ να ανήκει και στο λαό της... σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ της περιοχής μας τη ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ για να βοηθήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το όραμα να γίνει πραγματικότητα.

ORIGINAL 21 KAΒAΛA CLUB
www.original21.com/kavala
kavala21@hotmail.com

Υ.Γ. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και το Δ.Σ της ΔΕΤΑΚ Καβάλας για τη δωρεάν παραχώρηση της Συνεδριακής Αίθουσας του Δήμου Καβάλας για τη πραγματοποίηση της εκδήλωσής μας.

 ( click εδώ για ν' ακούσετε το ραδιοφωνικό σποτάκι της εκδήλωσης )

Back

</font>