21 ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 21/12/2003

    Επειδή η ΑΕΚ είναι ο ιστορικότερος και μεγαλύτερος σύλλογος του Ελληνισμού, επειδή είναι οστούν εκ των οστέων και σαρξ εκ της σαρκός ημών. Επειδή ο Πατριάρχης κάτι παραπάνω ξέρει από γραμματείς, φαρισαίους και δημάρχους. Επειδή οι πρόγονοί μας έχτισαν το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας πέτρα-πέτρα, με προσωπική εργασία, ιδρώτα και αίμα. Επειδή ότι έκαναν, δεν το έκαναν για ιδίον όφελος, αλλά για να μεταφέρουν στις επόμενες γενιές την ιδέα της ΑΕΚ, να μεταφέρουν την γεύση της Ελευθερίας και της Υπερηφάνειας από την Πόλη, από τα Μικρασιατικά παράλια από την Τραπεζούντα στις επόμενες γενεές. Επειδή ΕΜΕΙΣ είμαστε οι επόμενες γενιές τους. Επειδή η ιστορία δεν γράφεται από βολεμένους και καλοταϊσμένους αστούς. Επειδή το να αποκτήσει γήπεδο η ΑΕΚ είναι σημαντικότερο από οποιοδήποτε ματς, από οποιοδήποτε πρωτάθλημα, από οποιαδήποτε αγωνιστική διάκριση. Επειδή πρέπει να μάθουμε να διεκδικούμε ως λαός της ιστορικής συνέχειας εκείνων που ήρθαν από την Ελλάδα της άλλης μεριάς. Επειδή σαν λαός της ΑΕΚ είμαστε υπόχρεοι να τιμήσουμε τους αγώνες και την ιστορία και να αποτρέψουμε όλους αυτούς τους αγνώμονες «Νεοέλληνες» από την προσπάθειά τους να μας στερήσουν αυτά που μας ανήκουν κι αυτά στα οποία ζούμε εδώ και 80 χρόνια. Επειδή η κοροϊδία, ο εμπαιγμός, οι γκάφες όλων των εμπλεκομένων εδώ και πολύ καιρό τώρα στο γηπεδικό θέμα έφτασαν στο απροχώρητο. Επειδή η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Επειδή το νέο γήπεδο ΠΡΕΠΕΙ να γίνει και ΘΑ γίνει.

    Γι’ αυτό κατεβαίνουμε μαζικά, 1, 2, 3... 21... 131... 1.500... 15.000... στη Βουλή στις 21/12/2003 στηρίζοντας την πρωτοβουλία όλων των φίλων της ΑΕΚ για την συγκέντρωση αυτή, απαιτώντας από τα δύο μεγάλα κόμματα να δώσουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ λύση για να φτιαχτεί το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Λύση άμεση και δίκαιη. Τα δύο μεγάλα κόμματα, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, που ψήφισαν τον νόμο, βάσει του οποίου η ΑΕΚ προχώρησε την κατασκευή του γηπέδου της, οφείλουν να ξεμπλοκάρουν την κατάσταση ικανοποιώντας το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Oφείλουν και μπορούν να το κάνουν, όπως το έκαναν για όλα τα Ολυμπιακά έργα.

    Για να πετύχουμε όμως τον στόχο μας, πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. Κι όταν λέμε ΟΛΟΙ, εννοούμε ΟΛΟΙ: όλος ο λαός της ΑΕΚ, οργανωμένοι κι ανοργάνωτοι, ηλικιωμένοι και νέοι, γυναίκες κι άνδρες, οικογένειες ολόκληρες. Πρέπει να γεμίσουν ασφυκτικά τα πουλμανάκια (ΚΤΕΛ ή ΟΑΣΑ δεν έχει σημασία) από κάθε περιοχή της Ελλάδας, από κάθε γειτονιά της Αθήνας και του Πειραιά από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. Μόνο έτσι θα μας νοιώσουν όσοι μας εμπαίζουν, μας κοροϊδεύουν και μας θεωρούν τουρκόσπορους, τόσο καιρό, όλοι τους δηλαδή: δήμαρχοι, υπουργοί και τα κόμματά τους.

ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΤΗΣ Α.Ε.Κ.: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 21/12/2003. Πουλμανάκια ασφυκτικά γεμάτα πρέπει να ξεκινήσουν από κάθε περιοχή της Ελλάδας, από κάθε γωνιά της. ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    H AEK μας χρειάζεται όμως ως ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ και ως τίποτε άλλο. Οποιοσδήποτε πιστεύει, ότι κάνοντας φασαρία, εξυπηρετεί το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, του λέμε ότι είναι προτιμότερο να καθίσει σπίτι του, αφού οποιαδήποτε φασαρία θα την εκμεταλλευτούν οι εχθροί της ΑΕΚ, για να ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ την λύση του γηπεδικού μας προβλήματος. Όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι στην περιφρούρηση της συγκέντρωσης αυτής: ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ θα είναι έτοιμος να απομακρύνει από τον χώρο της συγκέντρωσης οποιονδήποτε θελήσει να δημιουργήσει το παραμικρό. Η μάζωξη, συγκέντρωση ή συνεύρεση χιλιάδων Ενωσιτών σε ένα ατελείωτο ποτάμι διαμαρτυρίας έχει μόνο ένα στόχο. ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΡΑ.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ 21/12/2003 ΚΑΙ ΩΡΑ 15.00 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
ΣΤΙΣ 21 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Α.Ε.Κ.
ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

Μετά τιμής
«21 Φίλοι της ΑΕΚ»

Back

</font>